Veelgestelde vragen en antwoorden

Hoe werkt de behandeling voor het bleken van de tanden?

Allereerst bepaald onze specialist de huidige kleur van de tanden.

Vervolgens worden de tanden gereinigd met een voorbehandelingsvloeistof. Daarna wordt de mondspreider in de mond(hoeken) geplaatst dan wordt de bleekgel direct aan op de tanden en verdeel deze met het kwastje. Er wordt een UV-lamp gedurende 15  minuten op de tanden gericht.

Is tanden bleken veilig?

Ja, de behandeling is veilig. Want er wordt uitsluitend peroxidevrije tandenbleek gel gebruikt. Deze tast het glazuur en de vullingen niet aan. De gel is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. En de behandeling kan probleemloos herhaald worden voor een optimaal resultaat.

Is de behandeling pijnloos?

Ja, de behandeling is geheel pijnvrij.

Hoe wit worden de tanden?

Bij TandenBlekenHoofddorp kunnen de tanden afhankelijk van het gebit 1 tot 9 tinten lichter worden. De resultaten hangen uiteraard af van de genetisch bepaalde kleur van de tanden en uw persoonlijke leefstijl. Ons doel is om voor u een zo optimaal mogelijke natuurlijke witte kleur te bereiken.

Hoe lang blijven de tanden wit?

Meestal kleurt het gebit bij de eerste behandeling tussen de 4 en 8 tinten lichter. Het gebit zal daarna langzaam weer verkleuren. De snelheid waarmee de verkleuring optreedt is afhankelijk van de levensstijl. Drinkt u veel koffie, thee en rode wijn en rookt u veel sigaretten, dan zullen uw tanden sneller verkleuren.

Wat gebeurt er met vullingen, kronen of een brug?

Ook op kronen komt een aanslaglaag. Deze aanslag wordt met bleken verwijdert, maar het wordt niet lichter dan de kleur van de kroon.

Mag ik alles eten en drinken na de behandeling?

Na de behandeling:

Tot 3 uur na de behandeling adviseren wij niets te eten of drinken, ook géén water.

Wij adviseren om de eerste 12 uur na de behandeling geen koffie, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen te nuttigen. Hetzelfde geldt voor het roken.

Hoe wit worden mijn tanden?

Dit is voor ieder persoon anders en nooit van tevoren te zeggen. Hoeveel tandplak heb je? Hoeveel tandsteen heb je? Hoe verzorg jij je mond? Is het een extrinsieke (buiten de tand) of intrinsieke(binnen de tand) verkleuring? Hoe gezonder de mond, hoe beter de behandeling aanslaat.

Komen er na de behandeling sneller verkleuringen in de tanden dan daarvoor?

De tanden worden tijdens de behandeling opgeschoond van de verkleuringen die in alle voorgaande jaren in je tanden terecht zijn gekomen. Er wordt echter niks aan de structuur van je tanden veranderd waardoor je tanden niet sneller verkleuringen op gaan nemen dan voor de behandeling. Dit gaat in exact hetzelfde tempo als de jaren daarvoor.

Mag ik bleken als ik gevoelig tandvlees heb?
Nee, dit wordt niet aangeraden. Mocht je het wel besluiten geef dit dan zeker aan ons door.
Kan ik mijn tanden bleken als ik zwanger ben?
Er is nooit bewezen dat het slecht zou zijn voor een ongeboren kind. Tot op heden hebben wij er ook geen slechte ervaringen mee. Echter blijft dit altijd op eigen risico.

Actie's & Cadeautjes

Houd ons Facebook pagina in de gaten, Om onze klanten tevreden te houden hebben wij elke maand wel een leuke actie’s en cadeautje die we weg geven.

Volg ons op Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Wil je ook af van je gele tanden?

Bel of mail ons dan direct voor een afspraak! Neem contact op voor meer informatie.

Vele tevreden klanten gingen jou voor...

Waddenweg 175

2134 XL  Hoofddorp

info@tandenblekenhoofddorp.nl